Wonen bij Vilente

Comfortabel wonen in een veilige omgeving en uw zelfstandigheid zoveel mogelijk behouden. Vilente levert u de zorg die u nodig heeft, wanneer het u uitkomt. Voel u thuis bij Vilente!

Vilente heeft negen locaties in de gemeenten Ede, Wageningen en Renkum. Elke locatie heeft een eigen sfeer en kenmerkende eigenschappen. U kunt hier terecht voor tijdelijke of langdurige zorg en behandeling. Omdat u een hogere indicatie nodig heeft om in een van onze locaties terecht te kunnen, spreken we niet meer van ‘verzorgingshuis’ of ‘verpleeghuis’ maar van wonen met langdurige of intensieve zorg.

Waar voelt u zich thuis?

Waar u gaat wonen, hangt af van waar u zich thuis voelt en van uw indicatie. Door een rondleiding van onze klantadviseur krijgt u een goede indruk of de locatie bij u past. Voor sommige locaties is een wachtlijst. Het kan handig zijn om u hiervoor zo snel mogelijk aan te melden. Graag kijken we met u samen hoe we deze tijd kunnen overbruggen. Tenslotte wilt u zo snel mogelijk duidelijkheid en waar mogelijk nu al zorg ontvangen. Wij regelen dit voor u!

Graag nodigen we u uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek met een van onze klantadviseurs. Bel nu: 088 – 0321 321.

> download de algemene brochure van Vilente