Voor meer informatie over De Sonnenberg

088 - 0321 321
klantadviseur@vilente.nl

De Sonnenberg

Sonnenberglaan 4, 6861 AM Oosterbeek, T 088 - 0321 321, E sonnenberg at vilente dot nl

De Sonnenberg ligt op een prachtige locatie, midden in de natuur en aan de rand van Oosterbeek. De locatie is ruim ingedeeld en van alle gemakken voorzien. Een plek om je thuis te voelen! Het zorgteam van De Sonnenberg biedt professionele zorg en begeleiding aan bewoners met lichamelijke beperkingen of dementie.

Het hart van deze stijlvolle locatie is het Grand Café: een ontmoetingsplaats voor bewoners, mantelzorgers en mensen uit de buurt. Een plaats om gezellig te eten, de krant te lezen, deel te nemen aan activiteiten of gewoon te genieten van een kop koffie met iets lekkers erbij. De mooie appartementen bieden u de kans om comfortabel en veilig ouder te worden indien u langdurige, intensieve zorg nodig heeft. De appartementen zijn 45 tot 85 m² en beschikken over ruim sanitair en een eigen slaapkamer.

Op het terrein van de locatie bevinden zich ook de omliggende koop- en huurwoningen van ‘t Sprengerhof van eigenaar Woonzorg Nederland. De bewoners van deze woningen kunnen gebruik maken van de faciliteiten van De Sonnenberg.

Activiteiten

De Sonnenberg organiseert veel activiteiten voor de bewoners. Bijvoorbeeld een workshop bloemstukken maken, een kookclinic, lezing of muziekmiddag. Ook zijn er dagelijks gezellige koffiemomenten en kan er gezellig gegeten worden in de huiskamer of het Grand Café. Het Grand Café biedt ruimte aan de grote, gezamenlijke activiteiten. Ook buurtbewoners zijn daarbij van harte welkom.

 

‘Mijn moeder woonde in de Sonnenberg in Oosterbeek. Wat ik heb meegemaakt in het laatste jaar van het leven van mijn moeder heeft mij laten zien dat er daadwerkelijk een hemel op aarde bestaat. Wat een ontzettend lieve, betrokken en zorgzame mensen zijn daar. In niets merk je dat ze daar zijn om te werken, ze zijn er uit liefde betrokkenheid en genegenheid voor de bewoners maar ook hun familie. Het ontroert mij diep als ik denk aan de bemoedigende woorden, de knipogen, de grapjes, de adviezen en de knuffels die ik van ze kreeg.’      

Zorg is altijd dichtbij wanneer u woont in De Sonnenberg. Wilt u ook wonen bij Vilente? Neem contact op met Vilente Klantadvies.

 

Waarom De Sonnenberg?

  • Prachtig gelegen in natuurrijke, groene omgeving
  • Stijlvolle locatie
  • Aan de rand van het mooie dorp Oosterbeek
  • Gezellig Grand Café