Voor meer informatie over De Sonnenberg

088 - 0321 321
klantadviseur@vilente.nl

De Sonnenberg

Sonnenberglaan 4, 6861 AM Oosterbeek, T 088 - 0321 321, E sonnenberg at vilente dot nl

De Sonnenberg ligt op een prachtige locatie, midden in de natuur en aan de rand van Oosterbeek. De locatie is ruim ingedeeld en van alle gemakken voorzien. Een plek om je thuis te voelen! Het zorgteam van De Sonnenberg biedt professionele zorg en begeleiding aan bewoners met lichamelijke beperkingen of dementie.

Het hart van deze stijlvolle locatie is het Grand Café: een ontmoetingsplaats voor bewoners, mantelzorgers en mensen uit de buurt. Een plaats om gezellig te eten, de krant te lezen, deel te nemen aan activiteiten of gewoon te genieten van een kop koffie met iets lekkers erbij. De mooie appartementen bieden u de kans om comfortabel en veilig ouder te worden indien u langdurige, intensieve zorg nodig heeft. De appartementen zijn 45 tot 85 m² en beschikken over ruim sanitair en een eigen slaapkamer.

Op het terrein van de locatie bevinden zich ook de omliggende koop- en huurwoningen van ‘t Sprengerhof van eigenaar Woonzorg Nederland. De bewoners van deze woningen kunnen gebruik maken van de faciliteiten van De Sonnenberg.

Activiteiten

De Sonnenberg organiseert veel activiteiten voor de bewoners. Bijvoorbeeld een workshop bloemstukken maken, een kookclinic, lezing of muziekmiddag. Ook zijn er dagelijks gezellige koffiemomenten en kan er gezellig gegeten worden in de huiskamer of het Grand Café. Het Grand Café biedt ruimte aan de grote, gezamenlijke activiteiten. Een overzicht van de activiteiten die we organiseren kunt u bekijken via > Activiteitenoverzicht De Sonnenberg. U ziet dan de wekelijkse activiteiten . Ook buurtbewoners zijn daarbij van harte welkom.

Zorg is altijd dichtbij wanneer u woont in De Sonnenberg. Wilt u ook wonen bij Vilente? Neem contact op met Vilente Klantadvies.

 

Waarom De Sonnenberg?

  • Prachtig gelegen in natuurrijke, groene omgeving
  • Stijlvolle locatie
  • Aan de rand van het mooie dorp Oosterbeek
  • Gezellig Grand Café