Voor meer informatie over De Pleinen

088 - 0321 321
klantadviseur@vilente.nl

De Pleinen

Pollenstein 174, 6714 DH Ede, T 088 - 0321 321, E pleinen at vilente dot nl

Woonzorgcentrum De Pleinen is een stijlvolle locatie, gelegen naast winkelcentrum Bellestein in Ede. De wijk is levendig en actief en dat brengt ook gezelligheid in de locatie. De huiskamers en het Grand Café bieden ruimte voor ontmoetingen en activiteiten.

In De Pleinen kunt u comfortabel en veilig wonen wanneer u een indicatie heeft voor langdurige, intensieve verpleeghuiszorg. De appartementen zijn 45 tot 55 m² en beschikken over een eigen douche, keuken en toilet. Uw woning is ruim en licht en u kunt het naar uw eigen smaak inrichten. Samen zorgen we voor een huiselijke sfeer.

Groepswoningen

Voor mensen met dementie heeft De Pleinen vier groepswoningen. Iedere woning biedt ruimte aan acht bewoners. Per twee appartementen maakt men gebruik van een gezamenlijke badkamer. In de groepswoningen gaat alles zoveel mogelijk zoals thuis. Ontmoeting, veiligheid en samen dingen doen staan voorop. In de groepswoningen is het ‘thuisgevoel’ erg belangrijk. De inrichting en activiteiten zijn erop gericht om de bewoners de fijne en vertrouwde dingen van vroeger te laten ervaren. Vanuit de groepswoningen hebben bewoners toegang tot de grote binnentuin.

Activiteiten

In de huiskamers organiseren wij gezellige momenten, drinken we samen koffie of doen we een spelletje. De Pleinen heeft veel betrokken vrijwilligers die graag een praatje of wandeling met de bewoners maken. Ook kan er gezamenlijk gekookt en gegeten worden in de huiskamers. Het Grand Café is de plek waar we soms grotere activiteiten organiseren, zoals gezamenlijk kijken naar het defilé op 5 mei.

Onze moeder heeft 15 maanden in De Pleinen gewoond. Zij werd liefdevol verzorgd ondanks dat ze soms niet makkelijk was in de omgang. De verzorging kon hier goed mee omgaan. De verdere zorg verliep doorgaans ook adequaat. De contacten tussen verzorgers en familie verliep in goede sfeer en dit met korte lijntjes. Het gebouw ademt een rustige sfeer uit, en de grote binnentuin was erg prettig voor onze moeder om buiten te kunnen zijn.

Zorg is altijd dichtbij wanneer u woont in De Pleinen. Wilt u ook wonen bij Vilente? Neem contact op met Vilente Klantadvies.

 

Waarom De Pleinen?

  • Gelegen naast winkelcentrum Bellestein
  • Zeer ruime appartementen
  • Groepswonen
  • Levendige wijk