Voor meer informatie over Thuiszorg

088 - 0321 321
klantadviseur@vilente.nl

Zorg bij u thuis, vertrouwd en vriendelijk

Veilig en comfortabel ouder worden in uw eigen, vertrouwde omgeving. Vilente komt bij u thuis voor zorg, behandeling en verpleging.

Onze vriendelijke en betrouwbare medewerkers zijn er voor u, 7 dagen per week. Wij werken met vaste teams in gemeente Ede, Wageningen en Renkum. Als het erop aan komt, zijn we binnen een half uur bij u thuis. De thuiszorg indiceert de zorg en behandeling in overleg met u en waar nodig met uw huisarts.

Woont u in Arnhem, Oosterbeek, Doorwerth, Heveadorp of Wolfheze? Vraag dan direct via de website www.samenindewijkzorg.nl verpleging en verzorging aan. U kunt hier ook terecht voor gespecialiseerde verpleging zoals een casemanager dementie, palliatieve, technische, wond- en longverpleging. Woont u in Ede, Wageningen, Heelsum of Renkum? Bel dan met een klantadviseur van Vilente.

Wist u dat

  • 90% de Thuiszorg van Vilente aanbeveelt? Argo BV heeft de ervaringen van thuiszorgcliënten gemeten, deze kunt u hier terug lezen!
  • Vilente Thuiszorg is beloond met de internationale erkenning in de vorm van de Gouden Mensgerichte Zorg Certificering van Planetree!
  • de inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) een bezoek heeft gebracht? Dit bezoek bestond onder andere uit het meelopen met de thuiszorgmedewerkers bij diverse zorgmomenten en gesprekken met de cliënten en hun mantelzorgers. De mooie resultaten van dit bezoek vindt u in hun openbare rapport.

‘De zorgverleners van Vilente hebben oog voor de kwaliteit van leven van de cliënten en houden rekening met hun wensen’  – rapport Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd

Meer voor cliënten & familie