Voor meer informatie over De Klinkenberg

088 - 0321 321
klantadviseur@vilente.nl

De Klinkenberg

Concordiahof 1, 6712 GZ Ede, T 088 - 0321 321, E klinkenberg at vilente dot nl

Dit nieuwe woonzorgcentrum biedt kleinschalige zorg in een veilige omgeving. Hier kunt u wonen als u extra zorg en aandacht nodig heeft. Vanwege dementie of lichamelijke beperkingen. De medewerkers hebben veel ervaring met ‘onbegrepen gedrag’. Ook voor kortdurende zorg kunt u terecht in De Klinkenberg.

Kleinschalige zorg, gezellig, huiselijk en veilig, in een gebouw dat door de bewoners in het voorjaar van 2018 in gebruik is genomen. Het complex bestaat uit een aantal geschakelde gebouwen, met een binnenhofje en parkachtige tuinen rondom, waar men heerlijk kan wandelen. De dierenweide en het beweegpark biedt ook voor de buurt gezelligheid, aansluiting bij de wijk vinden we belangrijk. Het geheel voelt besloten en is toch open. Slimme techniek biedt de bewoners veel bewegingsvrijheid en veiligheid.

De Klinkenberg ligt in een gezellige buurt. U beschikt over een ruim tweekamerappartement. Samen met andere bewoners maakt u gebruik van een buurtkamer. Daar kunt u gezamenlijk koken, eten, gezellig koffie drinken of deelnemen aan een leuke activiteit. De Klinkenberg beschikt in totaal over 120 tweekamerappartementen voor mensen met complexe lichamelijke aandoeningen of dementie. Daarnaast zijn er 13 eenkamerappartementen voor kortdurende zorg, waaronder spoedzorg. Per tien appartementen is er een buurtkamer. Alle buurkamers hebben een eigen sfeer.

Huiselijk

De Klinkenberg hebben we in samenspraak met de bewoners ingericht. Samen maakten we keuzes voor de inrichting van de buurtkamers. Dat heeft gezorgd voor een mooie en huiselijke sfeer. ‘Thuis bij Vilente’, is al jaren ons motto. Door samen de aardappels te schillen en de was op te vouwen, doen we het huishouden zoveel mogelijk als thuis.

Activiteiten

In de buurtkamers organiseren wij koffiemomenten, een muziekmiddag of andere activiteiten, met begeleiding van medewerkers of vrijwilligers. Er is altijd wel iets dat bij u past. De dagelijkse dingen zoals samen het eten voorbereiden, een wandelingetje maken en het achtuurjournaal kijken, geven structuur aan uw dag.

Er was veel mogelijkheid om buiten te wandelen en even uit te rusten op de aanwezige zitjes. De 6 weken dat ik er verbleven heb, ben ik met alle goede zorgen omringd. Het is dat er geen 10+ gegeven kan worden, anders had ik dat zeker gedaan. Ik kijk terug op een hele fijne tijd bij de Klinkenberg afdeling de Zwaluw.

Zorg is altijd dichtbij wanneer u woont in De Klinkenberg. Wilt u ook wonen bij Vilente? Neem contact op met Vilente Klantadvies.

 

Waarom De Klinkenberg?

  • Prachtig gelegen midden in de wijk, vlakbij winkels en bos
  • Mooie binnentuin, beweegtuin en dierenweide
  • Gezellige buurtkamers
  • Een vast programma met verschillende activiteiten
  • Tijdelijk verblijf mogelijk