Talenten benutten

Voor meer informatie over opleiding en stage

088 - 0321 350
academie@vilente.nl

Opleiding & Stage

Bij Vilente helpen we jou je talenten te benutten en te blijven ontwikkelen. Daarom investeren we veel in de (persoonlijke) ontwikkeling van onze medewerkers en zelfstandige teams.

Jij pakt zelf de regie in je werk en in je eigen ontwikkeling. Wij stimuleren dit door middel van:

Mijn leeromgeving

Via de digitale leeromgeving van Vilente heb je toegang tot diverse e-learning-modules van omgaan met onbegrepen gedrag, risicovolle- en voorbehouden handelingen en BHV. Zo kan je in jouw eigen tijd en tempo je kennis bijhouden.

Beroepsopleidingen

Vilente biedt diverse opleidingen aan, zoals verzorgende IG en verpleegkundige. Maar óók opleidingen die aansluiten bij jouw individuele behoefte, zodat je kan doorgroeien naar de volgende stap in je loopbaan.

Vakbekwaamheid

Houd je kennis en vaardigheden op peil door (BIG-) scholingen, congressen, workshops en trainingen te volgen. We bieden veel interne scholingen aan die gratis te volgen zijn en er is budget om jouw vakbekwaamheidsbevordering vorm te geven. Zo houd je niet alleen je vakbekwaamheid, maar ook je registratie bij V&VN actueel.

Persoonlijk groei

Blijf in verbinding met jezelf en collega’s met de op-maat-gemaakte coachingstrajecten voor jou en/of je team. Bovendien stimuleren we jou en je team om elkaar feedback te geven en zelfstandig te werken, zodat je elke dag een beetje groeit.

Leren en werken combineren? Dat kan bij Vilente!
Vilente is een erkend leerbedrijf. We begeleiden studenten via de beroepsbegeleidende leerweg (BBL) en deeltijd/duaal en bieden stageplekken (BOL) op MBO- en HBO-niveau aan. Wij leren jou de kneepjes van het vak en jij biedt ons een frisse blik, zodat we elkaars talenten benutten.

Leerwerkplek (BBL)
BBL is een combinatie van werken en naar school gaan, waarbij de nadruk ligt op werken en leren in de praktijk. Als BBL-leerling werk je op locatie of binnen de thuiszorg en ga je gemiddeld één dag per week naar school.

De voordelen van een BBL-opleiding bij Vilente:

  • Je krijgt de kans om je te ontwikkelen en opgeleid te worden tot Verzorgende-IG of Verpleegkundige
  • Vilente betaalt je opleiding
  • Je kunt kiezen voor diverse contracturen tussen 24 en 28 uur per week
  • Je maakt kennis met de verschillende soorten zorg
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding op de werkvloer van ervaren werkbegeleiders

Wij hebben regelmatig opleidingsplaatsen voor de volgende BBL-opleidingen:

  • Verzorgende Individuele Gezondheidszorg (VIG)
  • Verpleegkundige op MBO en HBO niveau

Kijk snel bij vacatures voor onze opleidingsplaatsen en solliciteer!

Zorg stages (BOL)
Ben je (BOL-) student in de zorg? Vind bij ons je plek voor je beroepspraktijkvorming. Als stagiair word je persoonlijk begeleid door een ervaren werkbegeleider en maak je kennis met de verschillende soorten zorg. Bovendien krijg je een stagevergoeding. We werken nauw samen met opleidingsinstituten in de regio. Informeer bij jouw school naar de mogelijkheden bij Vilente.

Overige stages
Zoek je een (meeloop-) stage of afstudeerproject op het gebied van ICT, facilitair, wonen, financiën of P&O? Vilente biedt jou de kans om je écht te ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werk erg gevarieerd en uitdagend. Bovendien krijg je een stagevergoeding. Interesse? Kijk bij onze vacatures of stuur je cv en motivatie naar academie@vilente.nl.

Ben je bijna klaar met je opleiding? Solliciteer nu alvast naar een baan bij Vilente. Klik hier voor de vacatures.