Voor meer informatie over Het Beekdal

088 - 0321 321
klantadviseur@vilente.nl

Het Beekdal

Utrechtseweg 60, 6866 CM Heelsum, T 088 - 0321 321, E beekdal at vilente dot nl

Het Beekdal ligt op loopafstand van het centrum. Een mooie locatie met een grote tuin, grenzend aan de Heelsumse Beek. Op het glooiende en bosrijke terrein is een nieuw woonzorgcentrum verrezen. De gebouwen ‘Oost’ en ‘West’ en de parkachtige tuin zijn volop in gebruik. In Het Beekdal hangt een rustige sfeer, mede ingegeven door de architectuur en inrichting van het gebouw. Het overzicht vanuit de huiskamers op alle appartementen en het gebruik van slimme techniek, maakt het een prettige, vrije en veilige omgeving voor bewoners met dementie.

Er zijn tachtig mooie, lichte en ruime appartementen van 45 m2, elk met een eigen slaapkamer, badkamer en pantry. Op elke verdieping hebben de bewoners de beschikking over een grote en sfeervolle buurtkamer, ieder met eigen terras of balkon. Hier wordt gezamenlijk gekookt en kan samen gegeten worden. Het is ook de plek om elkaar te ontmoeten en gezellige activiteiten te organiseren. Iedere buurtkamer heeft zijn eigen sfeer. Slimme techniek zorgt voor veel bewegingsvrijheid en privacy voor de bewoners. Een veilige omgeving zonder gesloten deuren.

Activiteiten

In de huiskamers wordt zoveel mogelijk als thuis geleefd. Dat betekent dat bewoners, vrijwilligers en medewerkers daar samen het eten voorbereiden, er de maaltijd kunnen gebruiken en koffiedrinken. In Het Beekdal zijn veel betrokken vrijwilligers actief, die samen met de bewoners een wandeling maken, een spelletje spelen of een praatje maken. Geregeld organiseren zij gezamenlijk een gezellige muziekmiddag, of een andere creatieve activiteit.

 

Onze moeder wordt met zorg omringd. Ze kijken goed naar haar als persoon en geven de zorg die bij haar past. Er worden leuke dingen gedaan met de bewoners en heel belangrijk er worden grapjes met haar gemaakt. Als familie kunnen we altijd bellen met onze vragen of als we moeder willen spreken. Er is duidelijk ook zorg naar ons toe als familie. Regelmatig overleg met de verpleegkundige en verpleeghuisarts. Heel persoonlijk en warm contact. Kortom wij zijn zo blij dat onze moeder op de Korenbloem woont. Het zou leuk zijn wanneer er een soort restaurantje kwam waar je naar toe kunt om een kopje koffie te drinken.

Zorg is altijd dichtbij wanneer u woont in Het Beekdal. Wilt u ook wonen bij Vilente? Neem contact op met Vilente Klantadvies.

 

Waarom Het Beekdal?

  • Glooiende en bosrijke omgeving
  • Ruime appartementen
  • Loopafstand van het centrum
  • Nieuwe locatie met fijne sfeer