Voor meer informatie over Bunschoterhof 10

088 - 0321 321
klantadviseur@vilente.nl

Bunschoterhof 10

Bunschoterhof 10, 6711 CP Ede, T 06 – 24 87 40 99, E l dot pico at vilente dot nl

Bunschoterhof 10: Een plek waar ontmoeting centraal staat. Waar u terecht kunt voor vragen op het gebied van zorg, wonen en welzijn. Wij denken graag met u mee!

In het hoekappartement aan de Bunschoterhof kunt u in ontspannen sfeer buurtbewoners ontmoeten voor gezamenlijke activiteiten, een kop koffie en een praatje. Op deze momenten is altijd een medewerker van Vilente aanwezig. Heeft u vragen over zorg, wonen en welzijn? Ook dan bent u op Bunschoterhof 10 op de goede plek! Verder organiseren wij in samenwerking met andere organisaties in Ede lezingen en informatiebijeenkomsten.

Bunschoterhof 10 is er voor en door buurtbewoners. We doen het voor en met elkaar. Heeft u een activiteit die u graag onderneemt of wilt u zelf iets organiseren? Laat het ons weten. De Bunschoterhof is er voor en door u!

Wij ontmoeten u graag!

Heeft u vragen, neem dan gerust contact op met Laura Pico via l.pico@vilente.nl of 06 – 24 87 40 99.  Laura is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 16.00 uur.

Koffiemoment

Woensdagochtend 10.00 – 11.30 uur

Ontmoet buurtbewoners op De Bunschoterhof 10 tijdens het koffiemoment. Elke woensdagochtend tussen 10 en 11.30 uur staat de koffie & thee voor u klaar.

U bent van harte welkom!

Voor koffie & thee vragen we € 0,75 per kopje.

Buurtkamer van de wijk

Maandagmiddag 13.30 – 15.30 uur

Buurtkamer de Bunschoterhof is dé plek om 55+ buurtbewoners uit de wijk de Bospoort te ontmoeten. Samen staat centraal! Heeft u behoefte om even samen te zijn en niet alleen, dan is de buurtkamer de Bunschoterhof wat voor u.

Kom langs, ontmoet elkaar in de buurtkamer waar u in een ontspannen sfeer samen activiteiten kan ondernemen. Denk aan spelletjes, creatief puzzelen of de krant lezen. Heeft u andere ideeën, interesses of wilt u zelf iets organiseren? Laat het ons weten. De buurtkamer is er voor en door u!

Aan deelname aan de buurtkamer zijn geen kosten verbonden. Voor koffie & thee vragen we € 0,75 per kopje.

Gezamenlijk eten 

Gezellig samen eten? Dat kan één keer in de maand, op woensdagmiddag bij Bunschoterhof 10.

Samen met andere buurtbewoners kunt u genieten van een warme maaltijd. Vindt u het leuk om mee te helpen met koken? Dat kan ook! Tijdens de maaltijd bespreken we samen wat de volgende keer gegeten wordt. Mocht u mee willen eten, dan kunt u zich uiterlijk opgeven tot 12.00 uur de maandag ervoor.

U bent van harte welkom! Inloop is vanaf 11.30 uur, de maaltijd start om 12.00 uur.

Kosten maaltijd: €5,- (maaltijd, toetje en koffie/thee)

Wilt u meer informatie of zich aanmelden? Neem dan gerust contact op met Laura Pico via l.pico@vilente.nl of 06 – 24 87 40 99. Laura is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 16.00 uur.

Zorg is altijd dichtbij wanneer u woont in Bunschoterhof 10. Wilt u ook wonen bij Vilente? Neem contact op met Vilente Klantadvies.

 

Waarom Bunschoterhof 10?

  • Ondersteuning bij vragen over zorg, wonen en welzijn
  • Buurtgenoten ontmoeten
  • Activiteiten, voor en door buurtbewoners
  • Helpende hand waar nodig
  • Gastvrije locatie