De Molenberg

Molenberg 2, 6862 EZ Oosterbeek, T 026 – 333 44 81, E molenberg at vilente dot nl

De Molenberg is een verpleeghuis voor mensen met dementie of een psychische aandoening, meestal vanwege ouderdom. De locatie ligt net buiten het centrum van Oosterbeek, naast het prachtige Bato’s Park. Een fijne omgeving voor een wandelingetje naar de winkels of naar het groene park.

 

In De Molenberg zijn 4 groepswoningen voor in totaal 46 bewoners. De groepen zelf bestaan uit 7 tot 14 bewoners. Ook de ouderen die zelfstandig wonen in de woningen van Woonzorg Nederland, kunnen gebruik maken van de faciliteiten van De Molenberg. In De Molenberg heeft iedereen een eigen slaapkamer. Daarnaast is er per groep een gezamenlijke huiskamer. In de groepswoningen gaat alles zoveel mogelijk zoals thuis. Ontmoeting, veiligheid en samen dingen doen, staan voorop. In de groepswoningen is het ‘thuisgevoel’ erg belangrijk. De inrichting en het welzijn zijn erop gericht om de bewoners de fijne en vertrouwde dingen van vroeger te laten ervaren.

Activiteiten

In de huiskamers eten we gezamenlijk, organiseren wij koffiemomenten, begeleiden vrijwilligers een gezellige spelletjesmiddag, of organiseren wij andere activiteiten. Zo geven we structuur aan de dag voor onze bewoners.

Zorg is altijd dichtbij wanneer u woont in De Molenberg. Wilt u ook wonen bij Vilente? Neem contact op met Vilente Klantadvies.

 

Waarom De Molenberg?

  • Mooi gelegen vlakbij winkels
  • Dichtbij het prachtige Bato’s Park
  • Gezamenlijke huiskamers
  • Ontmoetingscentrum