Groeien als professional

Ruimte om te groeien

Bij Vilente krijg je de ruimte om te groeien als professional én als mens. Je werkt mee aan de ontwikkeling van zelfstandige teams, waarbij jouw kennis en vaardigheden belangrijk zijn.

Het beste uit jezelf halen, aangesproken worden op je talenten en cliënten helpen een waardevol leven te blijven leiden, dát maakt werken bij Vilente leuk en boeiend. Alles rondom de zorg regel je samen met je collega’s en in overleg met de cliënt, mantelzorgers en vrijwilligers. Dat vraagt professionaliteit, verbinding en creativiteit van jou.
Waarom Vilente?

Planetree
Bewoners en cliënten die zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen bij Vilente en medewerkers die bij ons een fijne werkplek vinden. Een omgeving waar je je prettig voelt en waar een merkbaar mensgerichte visie in de praktijk wordt gebracht, dat is goed voor cliënt én medewerker. Planetree is een manier van denken in de zorg waarbij het draait om de mens. Om bewoners, cliënten, medewerkers, mantelzorgers, familieleden en vrijwilligers.

Vilente Vitaal: Zorg voor jezelf
Je vitaal voelen, is van essentieel belang om goed je werk te kunnen doen. Als professionals in de zorg zijn we vaak bezig met zorgen voor de ander, maar hoe goed zorgen we voor onszelf? Door middel van Vilente Vitaal ondersteunen we onze medewerkers om goed voor zichzelf te zorgen.

Talenten van Vilente
Iedereen heeft talenten. Zonder onze talentvolle medewerkers kunnen we als Vilente geen goede zorg leveren. We bieden veel opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Het is onze ambitie om een werkomgeving te creëren waar jij je talenten zo goed mogelijk kan benutten en ontwikkelen. Een omgeving waar je leert van je collega’s en zij ook van jou; waar je samen zaken voor elkaar krijgt die je misschien niet voor mogelijk had gehouden!

Zien we jou snel?
Je bent van harte welkom op een van onze 9 locaties in de gemeenten Ede, Wageningen en Renkum of binnen ons thuiszorg team. Iedere locatie heeft zijn eigen sfeer en uitstraling. We kijken graag samen welke locatie voor jou de ideale werkplek is

Vilente Magazine

Bekijk vacatures