Voor meer informatie over Overdal

088 - 0321 321
klantadviseur@vilente.nl

Overdal

Kortenburg 4, 6704 AV Wageningen, T 088 - 0321 321, E info at vilente dot nl

Woonzorgcentrum Overdal ligt midden op landgoed Oranje Nassau’s Oord op de grens van Renkum en Wageningen. Een prachtig groen landgoed met koninklijke geschiedenis. Hier woont u gezellig, huiselijk en veilig. De 4 woongroepen met grote, gezamenlijke huiskamers en een licht atrium in het midden, voldoen aan de wensen en behoeften van deze tijd. Hier krijgt u de zorg die u nodig heeft en die bij kleinschalig wonen past.

Binnen de woongroep heeft u een eigen appartement. In de huiskamers of in het atrium is ruimte om elkaar te ontmoeten. Bij een huiselijke omgeving hoort ook dat er elke dag vers gekookt wordt, voor of samen met u.

Activiteiten

Naast alledaagse bezigheden zoals het koken, een praatje of het lezen van de krant, kunt u meedoen aan diverse activiteiten. Dit kan zowel gezamenlijk met medebewoners als individueel. Van creatief tot bakken en van beauty tot wandelen. Een overzicht van de activiteiten die we organiseren kunt u bij ons opvragen.

Nieuwbouwplannen

Op de locatie aan de Utrechtseweg in hartje Oosterbeek gaan wij een prachtige, moderne woonvorm realiseren voor mensen met een intensieve zorgvraag. In de nieuwbouw komen ruime appartementen voor 100 tot 120 cliënten. Het gebouw wordt zo ingericht, dat daar op moderne, professionele wijze verpleeghuiszorg geboden kan worden. Het welbevinden van cliënten en mensgerichte zorg staan centraal.

Blijf op de hoogte van de nieuwbouw.

Zorg is altijd dichtbij wanneer u woont in Overdal. Wilt u ook wonen bij Vilente? Neem contact op met Vilente Klantadvies.

 

Waarom Overdal?

  • Gezellige huiskamers
  • Veel licht en ruimte
  • Wonen in bosrijke omgeving
  • Tijdelijk verblijf mogelijk