Overdal

Lebretweg 2, 6861 ZW Oosterbeek, T 026 – 339 77 00, E overdal at vilente dot nl

Overdal ligt midden in het centrum van Oosterbeek. De locatie kijkt uit op de gezellige, levendige hoofdstraat met winkels en een mooie tuin. Overdal vierde in 2012 haar 40-jarige bestaan en heeft met recht een heel eigen en betrokken karakter. De zorgteams bieden professionele zorg aan bewoners die door lichamelijke beperkingen niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen.

In Overdal wonen ook cliënten van samenwerkingspartner Siza, dit zijn bewoners met een verstandelijke beperking. Daarnaast werkt Overdal samen met Krachtvaardig, die jongeren met een achterstand tot de arbeidsmarkt op weg helpt. Overdal is daardoor een levendige locatie, die midden in de maatschappij staat.

De appartementen zijn 27m² groot. De appartementen hebben een eigen douche, keuken en toilet. Overdal biedt ook ruimte voor wie tijdelijk extra zorg nodig heeft en even niet thuis kan wonen.

Activiteiten

Er worden veel activiteiten georganiseerd die erg in trek zijn bij de bewoners van Overdal, zoals het jaarlijkse carnavalsfeest.  Een overzicht van de activiteiten die we organiseren kunt u bekijken via Activiteitenoverzicht Overdal. U ziet dan de wekelijkse activiteiten en de extra activiteiten. Ook buurtbewoners zijn daarbij van harte welkom.

Zorg is altijd dichtbij wanneer u woont in Overdal. Wilt u ook wonen bij Vilente? Neem contact op met Vilente Klantadvies.

 

Waarom Overdal?

  • Centrum Oosterbeek op loopafstand
  • Ruime appartementen
  • Levendige locatie
  • Tijdelijk verblijf mogelijk
  • Partneropname