Vilente Uitblinker voor evv’er Daniëlle van De Sonnenberg

Vorige week is evv’er Daniëlle verrast met de Vilente uitblinker!

Daniëlle nam de uitblinker tijdens het evv-overleg in ontvangst. Ze was er even helemaal van ondersteboven, want dat had zij natuurlijk helemaal niet verwacht.

Inge, arts binnen Vilente was de eerste die op het idee kwam om Daniëlle tot uitblinker te nomineren en daar konden de andere collega’s van de Sonnenberg allemaal volledig achter staan om onderstaande reden:

Daniëlle is een zeer gewaardeerde collega met het hart op de goede plaats en werkt inmiddels 28 jaar voor onze organisatie.
Zij heeft veel kwaliteiten, maar blinkt uit in haar talent in het omgaan met bewoners met dementie en probleemgedrag. Daniëlle ziet het als een uitdaging om bij bewoners met deze problematiek te zoeken naar de juiste benadering. Ze neemt de tijd en ruimte om de bewoners en naasten te leren kennen. Dit doet zij met veel humor.
Bewoners en familie stellen deze betrokkenheid en gezamenlijke zoektocht naar veiligheid, geborgenheid en je prettig voelen zeer op prijs. Door de creatieve interventies van Daniëlle kunnen bewoners zichzelf zijn en zich thuis voelen bij Vilente. Daniëlle is hierin ook een groot voorbeeld voor haar collega’s en haar hulp bij deze problematiek is van grote waarde voor de Sonnenberg. 

Dit is waarom Daniëlle door haar collega’s van de Sonnenberg in het zonnetje is gezet voor met een Vilente uitblinker!