Succesvolle verhuizing bewoners Vilente Overdal

De bewoners van Vilente-locatie Overdal zijn vandaag verhuisd en welkom geheten in hun woning op het terrein van Oranje Nassau’s Oord van Zinzia Zorggroep. Samen met de bewoners van hun eigen woongroep, zijn ze vanmorgen met een taxibus vertrokken.

Patricia Vermeulen, regiomanager Vilente Oosterbeek: “Afgelopen weekend hebben wij al de persoonlijke spullen verhuisd. Familie heeft het appartement ingericht en de collega’s van de technische dienst hebben foto’s, schilderijen en klokken opgehangen. Zo kunnen de bewoners zich meteen thuisvoelen bij aankomst.”

Ruimte voor groei
De bewoners van Overdal wonen zo’n 2 jaar  op deze locatie tot de nieuwbouw aan de Utrechtseweg in hartje Oosterbeek gereed is. Vilente gaat hier een prachtige, moderne woonvorm voor ouderen met een zware zorgvraag realiseren. Er zijn vandaag 24 bewoners verhuisd. Op de tijdelijke locatie is ruimte voor groei tot 44 bewoners.

Ook tijdens nieuwbouw best mogelijke zorg 
Deze locatie met 4 grote huiskamers en een atrium in het midden voldoet aan de wensen en behoeften van deze tijd. Hier kan Vilente de verpleeghuiszorg bieden die bij kleinschalig wonen past.

De medewerkers hebben een training gevolgd over alle aspecten van kleinschalig wonen en verpleeghuiszorg. Zo bouwen zij mee aan de ontwikkelingen binnen Vilente. Vilente zoekt nog meer verzorgenden en verpleegkundigen die ook al op de tijdelijke locatie willen gaan meebouwen en bijdragen aan de best mogelijke zorg. Interesse? Neem dan contact op met Laurien Jansen, teamcoach, via (06) 20 22 96 44 of kijk op www.werkenbijvilente.nl.

Nieuwbouw
Architect AG NOVA is op dit moment bezig met het ontwerp van het nieuwe gebouw. Begin juli ligt er naar verwachting een voorlopig ontwerp. Dit wordt gedeeld met de bewoners, medewerkers, omwonenden en andere belanghebbenden. Alle ontwikkelingen rondom de nieuwbouw zijn ook te volgen via www.vilente.nl/nieuwbouwoverdal. Vragen kunnen gemaild worden naar nieuwbouwoverdal@vilente.nl.