Vilente Uitblinker voor team Facilitair van Het Beekdal

‘Dit team verdient een Vilente Uitblinker’ was het bericht van Chaya Nicolaas enkele maanden geleden toen ze haar facilitair team van het Beekdal nomineerde.

Afgelopen dinsdag kon ze haar team samen met Karin Gunnik verrassen met een uitreiking van de Vilente Uitblinker. Een “spoedoverleg” om 10.00 uur is wat het facilitair team van Beekdal hoorde toen ze dinsdagochtend starten met hun dag. De sfeer was eerst gespannen, maar dit veranderde al snel in verbazing toen Karin Gunnik en Chaya Nicolaas het team verrasten met de uitreiking van de Vilente Uitblinker!

Chaya Nicolaas, huishoudelijk medewerker, vond dat haar team een Vilente Uitblinker verdiende en daarom in het zonnetje gezet mocht worden. Een team dat elkaar ondersteunt, helpt, elkaar respecteert als teamlid en als mens en voor elkaar klaar staat. En niet alleen dat, ook ondersteunt het team de zorgmedewerkers en de bewoners in de huiskamers.

Ieder neemt zijn verantwoordelijkheid. Discussie is er soms, maar uiteindelijk blijft het een sterk team dat samenwerkt en open staat voor feedback. Een team dat alles voor elkaar over heeft, voor de bewoners en medewerkers van het Beekdal. 

‘Het team was volledig verrast toen ze allen de Vilente Uitblinker en een bloem overhandigd kregen. Toen iedereen was bijgekomen, genoot iedereen van de feestelijke taart’, vertelt Miranda Schippers.