Kom ook naar de Mantelzorgsalon

Dinsdag 28 november aanstaande wordt de tweede bijeenkomst van de Mantelzorgsalon gehouden  voor de wijk Ede-Centrum. Mantelzorgers uit deze wijk kunnen aanschuiven bij St. Barbara voor een heerlijke (gratis) maaltijd van verse soep en broodjes.

De mantelzorgsalon is er speciaal voor de mantelzorgers, zodat er even voor hen gezorgd wordt. Verhalen kunnen worden gedeeld, er is een luisterend oor voor wie dat nodig heeft en er zal vooral ruimte zijn om even achterover te leunen en te ontspannen. De mantelzorgsalon wordt afwisselend gehouden bij het Maanderzand of St. Barbara.

Ontstaan Mantelzorgsalon
Het initiatief voor de oprichting van deze Mantelzorgsalon is ontstaan vanuit de samenwerking van Malkander met Het Maanderzand en St. Barbara van Vilente. Alle drie de organisaties willen dat er meer aandacht en zorg is voor de vele mantelzorgers in de wijk. De Mantelzorgsalon biedt een plek om elkaar te ontmoeten, kennis op te doen en het delen van ervaringen.

Aanmelden maaltijd
De maaltijdbijeenkomst is van 17.00 tot 19.00 uur bij het Grand Café van St. Barbara, Minister Aalbersepark 1 in Ede. Zorgt u ook als mantelzorger en wilt u ook aanschuiven dinsdag 28 november? Meld u dan aan via Malkander, bel met 0318 – 20 80 80 of stuur een e-mail naar info@malkander-ede.nl

Meer informatie?
Wilt u op de hoogte gehouden worden over welke activiteiten en ondersteuning er is voor mantelzorgers? Kijk op de website www.malkander-ede.nl onder kopje ‘Mantelzorg’. U kunt zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief.