Servicemedewerker Geert krijgt Vilente Uitblinker

Geert van Merle, servicemedewerker bij Vilente-locatie De Klinkenberg in Ede, verdient absoluut de Vilente Uitblinker. ‘Geert is een positief ingestelde duizendpoot. Hiermee maakt hij menig bewoner, vrijwilliger en collega blij!’.

Collega’s Nelleke van Setten en Cathy Huisman namen beide het voortouw om Geert voor te dragen voor de Vilente Uitblinker! ‘Hij verdient het!’, was het eerste dat zij aangaven. Geert werd met de smoes van een locatieoverleg deze ochtend naar de vergaderruimte gehaald. Het was dan ook een grote verrassing voor hem. ‘Ik ben er stil van. Heel erg bedankt!’ De uitblinker is in het bijzijn van zijn directe collega’s van de Klinkenberg, teamleiders van de Klinkenberg en teamleider Services Jori Gommers uitgereikt. Geert ontving het certificaat uit handen van aandrager Cathy Huisman.

Een échte Vilente Uitblinker
‘Geert maakt het verschil! Hij is zeer behulpzaam, zegt nooit nee en geeft nooit op! Kortom, iedereen kan op hem rekenen en niets is hem te veel. Daarnaast is Geert ook altijd vriendelijk, toegankelijk in de omgang en maakt hij graag grapjes op de werkvloer. Dit zorgt voor een ontspannen en gezellige werksfeer. Graag willen we Geert daarom in het zonnetje zetten en bedanken voor zijn collegialiteit. Geert is een echte Vilente Uitblinker!’, staat te lezen op het uitgereikte certificaat.

Mensgerichte zorg binnen Vilente
Met het uitreiken van de Uitblinker toont Vilente waardering voor medewerkers die mensgerichte zorg in de praktijk vormgeven. Aandacht voor het individu staat centraal. Niet alleen aandacht voor de wensen en behoeften van de bewoners, maar ook voor die van collega’s en naasten.

Doelstellingen van de Vilente Uitblinker zijn:
• De complimentencultuur vergroten
• Collega’s inspireren door goede voorbeelden zichtbaar te maken
• Mensgerichte zorg onder de aandacht houden in de hele organisatie. Vilente werkt al jarenlang volgens de principes van de mensgerichte zorg van Planetree.