Planetree Kanjer voor organisatiebuddy’s Vilente

De organisatiebuddy’s van Vilente Desiree Ebbers, Leona Winter en Jeannette Journée blinken uit in mensgericht zorgen. Zij brengen dit dagelijks in de praktijk.  

Dit is niet alleen opgevallen bij de nieuwe medewerkers die zij begeleiden op locaties in gemeente Ede, Wageningen en Renkum. De leden van de Professionele Adviesraad (PAR) van Vilente wilden graag hun waardering tonen. Daarom hebben zij de 3 organisatiebuddy’s genomineerd voor de Planetree Kanjer. 

Warm welkom
Leona, Jeannette en Desiree maken via laagdrempelig en warm contact de nieuwe werknemers bekend met Vilente als organisatie en zorgen dat zij zich als mens en nieuwe collega welkom voelen. De medewerkers worden wegwijs gemaakt en raken bekend met de systemen en routes. Dit past bij de professionaliteit die Vilente nastreeft. Dit doen de organisatiebuddy’s op persoonlijke wijze en ze geven advies op maat, passend bij de persoon en de functie.  

Om een citaat van bestuurder Ton Poos aan te halen ‘Een medewerker die goed in zijn of haar vel zit, kan ook goed zorgen voor onze bewoners en cliënten’. Het hartelijke Vilente welkom via de buddy’s draagt hier zeker aan bij.  

Het verschil zit in kleine dingen
Planetree is een manier van denken en doen, waarbij mensgerichte zorg centraal staat. Het leveren van zorg op het hoogste niveau, waarbij een prettige omgeving, hartelijke en respectvolle omgang, keuzevrijheid en het houden van de eigen regie voorop staan. Het zijn vaak de kleine dingen, die het verschil maken voor cliënten of collega’s. 

‘De organisatiebuddy’s zijn een prachtig voorbeeld van Planetree binnen onze organisatie. Daarom hebben wij hen voorgedragen als Planetree Kanjers’, aldus Nadine van Lieshout, voorzitter van de Professionele Adviesraad.