Officiële opening Vilente Bunschoterhof nummer 10

 Op woensdag 27 november, vierde Vilente de officiële opening van De Bunschoterhof nummer 10 in Ede met niemand minder dan Hans Eichhorn alias, Lodewijk van Candelaar. De gasten werden ontvangen met een serenade van Lodewijk. “Een plek waar we samenwerken met verschillende organisaties, waar ruimte is voor verbinding en waar mensen terecht kunnen als zij op zoek zijn naar zorg”, benoemde bestuurder Ton Poos in zijn speech.

In het hoekappartement op de begane grond is ook ruimte voor ontmoeting en het organiseren van activiteiten. “Wij zijn blij met deze locatie”, vertelt Patricia Vermeulen, locatiemanager van woonzorgcentrum De Klinkenberg. “Dit is een plek waar je voor allerlei vragen op het gebied van zorg, wonen en welzijn terecht kan.” Drie dagen per week is de Bunschoterhof open. Op maandag en woensdag is Elly Zantman van Vilente aanwezig. Op vrijdag is er altijd een medewerker van Malkander.

Thuiszorg
Heeft u verpleging of verzorging aan huis nodig? Of wilt u hierover advies? Belt u dan met Klantadvies van Vilente op 088-0321 321. U krijgt dan visite van de wijkverpleegkundige van Vilente om uw zorgvraag te bespreken.

Alarmering
Gebruik van een alarmeringssysteem kan bijdragen aan uw gevoel van veiligheid. Heeft u interesse in alarmering of heeft u hierover vragen? Belt u dan met Klantadvies van Vilente op 088-0321 321.