Loket Eerstelijnsverblijf Gelderse Vallei van start

Huisartsen en medisch specialisten in regio Gelderse Vallei kunnen vanaf 2 januari 2019 contact opnemen met het Loket Eerstelijnsverblijf Gelderse Vallei wanneer zij voor een patiënt op zoek zijn naar een beschikbare plek voor Eerstelijnsverblijf (ELV). De regionale aanbieders van ouderenzorg, Christelijke Zorgorganisatie Norschoten, Opella, Zorggroep Charim, Zinzia Zorggroep en Vilente zorgen samen voor een actueel overzicht van geschikte opnameplekken in de regio.

Loket ELV Gelderse Vallei
Wij werken met elkaar samen omdat wij allemaal willen dat een kwetsbare, oudere patiënt na een ziekenhuisopname of doorverwijzing van de huisarts altijd terecht kan in deze regio voor een eerstelijns verblijf. Het Loket ELV Gelderse Vallei is namens alle deelnemende partners opgezet en ondergebracht bij ons Klantadvies. Samen monitoren wij hoe ieders ervaringen met het loket zijn en of de gemaakte werkafspraken naar tevredenheid worden toegepast. Met het ELV-loket bieden de deelnemende partners de verwijzers een ELV-proces op maat.

24/7 bereikbaar
De medewerkers van het ELV-loket zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor ELV-plaatsing op 088 – 0321 322. Via dit ene telefoonnummer bellen verwijzers met onze klantadviseur die dan actief meedenkt over hun vraag en inzicht heeft in alle ELV-plekken in de regio Gelderse Vallei.  De klantadviseur legt een geschikte plek vast voor de betreffende patiënt met de door de huisarts ingevulde formulier ‘Indicatiestelling ELV‘.