Kom langs op de Open dag

Ook dit jaar opent Vilente haar deuren tijdens de week van de Zorg en Welzijn. Vier locaties; Het Beekdal in Heelsum, Pieter Pauw in Wageningen, De Klinkenberg in Ede en de Sonnenberg in Oosterbeek heten u van harte welkom. Tijdens een lekker kopje koffie, gezellige activiteiten of bij een van de informatiekraampjes, gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden over werken en leren in de zorg.

De Sonnenberg vrijdag 15 maart van 14:00- 16:00 uur
Op vrijdag 15 maart bent u van harte welkom in De Sonnenberg! Er is een infoplein waar u antwoord vindt op alle vragen rondom wonen, werken, ondersteunen en vrijwilligerswerk op De Sonnenberg.

Pieter Pauw zaterdag 16 maart 14:00-16:00 uur
Bezoekers van de open dag worden bij Pieter Pauw in het café ontvangen met iets lekkers. Doorlopend zijn er rondleidingen in het woonzorgcentrum. Er zijn medewerkers aanwezig met een informatiestand.

De Klinkenberg zaterdag 16 maart van 10:00-16:00 uur
Kom gezellig langs bij De Klinkenberg. Tijdens de open dag kunt u kennis maken met de nieuwe locatie aan de Concordiahof 1 in Ede. Onder het genot van een hapje en drankje vertellen wij u graag over de visie en uitwerking van kleinschalig wonen in De Klinkenberg.

Het Beekdal zaterdag 16 maart 14:00-16:00 uur
Op zaterdag 16 maart bent u welkom op de open dag van Het Beekdal. Koffie, thee en wat lekkers staan voor uw klaar. Er is een rondleiding in de appartementen, huiskamer en ontmoetingscentrum. Beestenboel in de tent zorgt met een optreden voor spektakel van 14:00 tot 16:00 uur.