Stichting Vrienden van De Klinkenberg

Stichting Vrienden van De Klinkenberg richt zich op het bevorderen van het welzijn en welbevinden van bewoners van woonzorgcentrum Vilente De Klinkenberg in Ede. De stichting bekostigt zaken die niet uit de reguliere exploitatie betaald kunnen worden.

Geef bewoners van Vilente De Klinkenberg net dat beetje extra dat vanuit de steeds krapper wordende zorgbudgetten niet meer gefinancierd kan worden. Steun ons en word vriend van Stichting Vrienden van De Klinkenberg of maak een eenmalige gift over.

Let op: Stichting Vrienden van De Klinkenberg is niet aangemerkt als een ANBI.

Stichting Vrienden van De Klinkenberg zet zich in voor het welzijn en welbevinden van bewoners van woonzorgcentrum Vilente De Klinkenberg.

In 2012 heeft de stichting ervoor gezorgd dat de tuin en het hertenkamp bij het woonzorgcentrum aangelegd konden worden. Eerder werd een bijdrage geleverd, zodat een braintrainer kon worden aangeschaft. Met de braintrainer kunnen bewoners hun geheugen trainen. Doordat meerdere bewoners met elkaar kunnen deelnemen aan de braintrainer, draagt de braintrainer ook bij aan de versterking van de onderlinge sociale contacten.

In 2014 wil Stichting Vrienden van De Klinkenberg zich inzetten voor de inrichting van vijf belevingstuinen bij het complex. Hierdoor is er voor alle bewoners het hele jaar door van alles te zien en te beleven in de tuinen. Dit draagt bij aan het welzijn van de bewoners