Een plek waar naar elkaar omgekeken wordt.

Onbezorgd wonen in Loevestein

Niets fijner dan goede buren voor een praatje of om samen iets leuks te ondernemen. Of de ander even helpen als dit nodig is, ook als u zelf misschien soms hulp nodig heeft. In Loevestein in de wijk Veldhuizen kunt u onbezorgd wonen in uw eigen appartement. Met de mogelijkheid tot het aanvragen van ondersteuning of zorg. In de gemeenschappelijke ruimte in het gebouw, het atrium, kunt u uw buurtgenoten ontmoeten of samen activiteiten doen.

Zorg en ondersteuning door Vilente

U bepaalt zelf hoe u uw leven wilt inrichten. Wat wilt u en waar kunt u mogelijk iets voor de andere bewoners betekenen? Want Loevestein is een plek waar naar elkaar omgekeken wordt. Iedereen heeft zijn eigen fijne thuis, maar staat ook open om iets voor een ander te doen. Denk aan elkaar helpen met kleine klusjes of samen koffie drinken. Heeft u of uw partner een (langdurige) zorgvraag? Dan kan Vilente ondersteuning of zorg bieden.

U huurt van Woonstede

Aan de Victoriastein in Ede verhuurt Woonstede 40 woningen verdeeld over 3 verdiepingen. De woningen zijn geschikt voor één- en tweepersoonshuishoudens. Alle woningen hebben een eigen berging. Er is een lift aanwezig en alle woningen zijn toegankelijk met een rollator. Ook aan het stallen en laden van een scootmobiels is gedacht. Daarnaast zijn er twee gemeenschappelijke fietsenbergingen.

Meer informatie over de woningen vindt u op de website van Woonstede.

Nieuwsgierig of Onbezorgd wonen in Loevestein iets voor u is?

Neem dan contact op met onze klantadviseur via 088 – 0321 321 of stuur een e-mail naar klantadviseur@vilente.nl