Voor meer informatie over Alarmering

088 980 09 53
pa@altide.nl

Alarmering

Een personenalarm geeft u een veilig gevoel thuis. Voelt u zich onwel of bent u gevallen? Kunt u de telefoon niet meer bereiken? Met personenalarmering kunt u ook in zulke noodsituaties altijd de buitenwereld waarschuwen. Eén druk op de knop van het zendertje om uw hals of pols is genoeg. U hebt dan direct contact met de ervaren medewerkers van de Meldkamer (Altide). Zij kunnen regelen dat een Thuiszorgmedewerker of eventueel een ambulance naar u toekomt.

Altijd bereikbaar
De meldkamer voor personenalarmering is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Zo kunt u met een veilig gevoel zelfstandig thuis blijven wonen. Ook wanneer u niet meer zo mobiel bent of sneller valt dan vroeger. Want als er iets gebeurt, bent u niet alleen.

Heeft u of uw naaste al Thuiszorg van ons? Dan kunt u een aanvraag voor personenalarmering doen via deze link: Persoonsalarmering Vilente | Altide. U komt dan uit bij het aanmeldformulier van Altide, onze samenwerkingspartner. Altide neemt uw aanvraag in behandeling, plaatst de apparatuur en verzorgt de facturering.