Wachtlijsten

Bij Vilente vinden we het belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent. Helaas hebben we soms te maken met een wachtlijst. Of u in aanmerking komt voor een woning bij Vilente en persoonlijke verzorging of verpleging aan huis, hangt af van uw indicatie en de wachttijden bij Vilente.

Voor persoonlijke verzorging en verpleging aan huis heeft Vilente geen wachtlijst.

Voor onze woonzorgcentra hebben wij een minimale wachtlijst, afhankelijk van de locatie. Of een woning per direct beschikbaar is, vindt u op onze website http://www.vilente.nl/beschikbare_woning/. Wanneer u niet direct in een locatie van Vilente terecht kunt en u heeft wel een indicatie op naam van Vilente waarmee u recht heeft op wonen in een woonzorgcentrum, dan zoeken wij samen met u naar een oplossing.

Wilt u meer informatie over wachttijden? Neem dan contact op met Klantadvies van Vilente op 088 – 0321 321 of stuur een e-mail naar klantadviseur@vilente.nl.
Wilt u direct persoonlijke verzorging en verpleging aan huis aanvragen? Neem dan contact op met thuiszorg@vilente.nl of bel Vilente Thuiszorg op 088 – 0321 366.