Tijdelijk verblijf en logeren

Het kan voorkomen dat u  tijdelijk niet in staat bent om voor uzelf te zorgen. Bijvoorbeeld door ziekte, onvoldoende herstel na ziekenhuisopname of omdat uw partner of kinderen tijdelijk niet aanwezig zijn. Bij veel van onze woonzorgcentra kunt u terecht voor een tijdelijk verblijf.

Neem contact op met Vilente Klantadvies voor meer informatie. Zij vertellen u graag hoe verschillende manier van tijdelijk verblijf, bijvoorbeeld respijtzorg, bekostigd worden en helpen u graag op weg.

Ook in de vakantieperiode

U kunt bij Vilente ook in de vakantie tijdelijk in één van onze woonzorgcentra verblijven. Afhankelijk van uw voorkeur en beschikbaarheid kunt u terecht bij Overdal, De Klinkenberg of Pieter Pauw.

Tijdelijk verblijf in de vakantieperiode wordt soms vergoed vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) of de Wlz (Wet langdurige zorg). Wij helpen u graag met het indienen van de aanvraag, of we nemen de aanvraag geheel van u over.

Indien u niet voor een vergoeding in aanmerking komt, betaalt u € 50,- per nacht, inclusief maaltijd, alarmering, koffie en thee.

Voor meer informatie kunt u terecht bij  Vilente Klantadvies. Bel 088-0321 321 of mail naar klantadviseur@vilente.nl.

Logeren voor mantelzorgers

In een aantal locaties is het mogelijk om als mantelzorger te overnachten. Neem hiervoor contact op met de klantadviseurs. U kunt daarbij ook gebruik maken van de maaltijden, tegen een kleine vergoeding.