Overdal in Oosterbeek

Overdal ligt midden in het centrum van Oosterbeek. De locatie kijkt uit op de gezellige, levendige hoofdstraat met winkels en een mooie tuin.

Overdal vierde in 2012 haar 40-jarig bestaan en heeft met recht een heel eigen en betrokken karakter. Er worden veel activiteiten georganiseerd die erg in trek zijn bij de bewoners van Overdal. Buurtbewoners zijn ook altijd welkom voor een kopje koffie of deelname aan de activiteiten.

Wonen in Overdal

De appartementen zijn 20 tot 78 m², in de grotere appartementen kunnen bijvoorbeeld echtparen wonen die beiden beschikken over een verblijfsindicatie. De appartementen hebben een eigen douche, keuken en toilet. Overdal biedt ook ruimte voor wie tijdelijk extra zorg nodig heeft en even niet thuis kan wonen.

Zorg en diensten

  • intensieve zorg
  • tijdelijk verblijf en respijtzorg
  • Zorghotel met en zonder zorg

Activiteiten

Een overzicht van de activiteiten die we organiseren kunt u bekijken via > Activiteitenoverzicht Overdal. U ziet dan de wekelijkse activiteiten en de extra activiteiten. Ook buurtbewoners zijn daarbij van harte welkom. Meer informatie krijgt u via Ans Stavleu, coördinator welzijn en activering, a.stavleu@vilente.nl of 06 – 38 75 69 03.