De Sonnenberg in Oosterbeek

De Sonnenberg is gelegen op een schitterende locatie, midden in de natuur. De locatie is ruim ingedeeld en van alle gemakken voorzien. Een plek om je thuis te voelen!

Het hart van deze stijlvolle locatie is het Grand Café: een ontmoetingsplaats voor bewoners, mantelzorgers en mensen uit de buurt. Een plaats om gezellig te eten, de krant te lezen, deel te nemen aan activiteiten of gewoon te genieten van een kop koffie met iets lekkers erbij. Op het terrein van de locatie bevinden zich ook de omliggende koop- en huurwoningen van ‘t Sprengerhof van eigenaar Woonzorg Nederland. De bewoners van deze woningen kunnen ook gebruik maken van de faciliteiten van De Sonnenberg.

Wonen in De Sonnenberg

De mooie appartementen bieden u de kans om comfortabel en veilig ouder te worden indien u langdurige, intensieve zorg nodig heeft. Ook mensen die verpleeghuiszorg nodig hebben kunnen terecht in De Sonnenberg. De appartementen zijn 45 tot 85 m² en beschikken over ruim sanitair en een ruime slaapkamer. Wanneer u dit leuk vindt, kunt u deelnemen aan allerlei activiteiten die de locatie organiseert.

De zorg is altijd dichtbij wanneer u woont in De Sonnenberg, ook voor bewoners van ‘t Sprengerhof (Woonzorg Nederland). Wilt u ook (thuis)zorg ontvangen? Neem contact op met Vilente Klantadvies.

Zorg en diensten

  • intensieve zorg en behandeling
  • alarmering en opvolging voor ‘t Sprengerhof

Activiteiten

Een overzicht van de activiteiten die we organiseren kunt u bekijken op het activiteitenprogramma. U ziet dan de wekelijkse activiteiten en de extra activiteiten. Ook buurtbewoners zijn daarbij van harte welkom. Neem voor meer informatie contact op met Els Rutten, Coördinator Welzijn & Activering, via  026- 3344400 of e.rutten@vilente.nl.