De Pleinen

De Pleinen is een verpleeghuis en een stijlvolle locatie, gelegen naast winkelcentrum Bellestein in Ede. De wijk is levendig en actief. Het Grand Café biedt ruimte voor ontmoetingen.

Wonen in De Pleinen

De mooie appartementen bieden u de kans om comfortabel en veilig ouder te worden wanneer u een indicatie heeft voor langdurige, intensieve verpleeghuiszorg. De appartementen zijn 45 tot 55 m² en beschikken over een eigen douche, keuken en toilet. Het is er ruim en licht en u kunt het naar uw eigen smaak inrichten. Wanneer u dit leuk vindt, kunt u deelnemen aan allerlei activiteiten die de locatie organiseert. De zorg is altijd dichtbij wanneer u woont in De Pleinen.

Herfstfair op 21 oktober

Op zaterdag 21 oktober is iedereen van harte welkom tussen 10.00 en 14.30 uur op onze gezellige herfstfair. In de flyer ziet u wat er allemaal te doen is. Leuke kraampjes en prachtige prijzen. Lees ook het nieuwsbericht waarin staat waarvoor wij de opbrengst van de herfstfair willen gebruiken. Op de fairs kunnen bezoekers loten kopen en prijzen winnen van deelnemende sponsors. “Geweldig hoe betrokken Edese ondernemers zijn bij de ouderen”, zegt Laura. “Effe Anders,  Van den Born, Koffie & Koffie, Huuskes, Lanco Mode, Het Vishuis, H&A Mode, Pannenkoekenhuis De Langeberg, Cultura en Bakkerij Onnink. Allemaal stellen zij prijzen beschikbaar.”
Herfstfair StBarbara en De Pleinen 21 oktober

Groepswoningen

Mensen met dementie kunnen terecht in onze vier groepswoningen. Iedere woning biedt ruimte aan acht bewoners. In de groepswoningen gaat alles zoveel mogelijk zoals thuis. Ontmoeting, veiligheid en samen dingen doen staan voorop. In de groepswoningen is het ‘thuisgevoel’ erg belangrijk. De inrichting en activiteiten zijn erop gericht om de bewoners de fijne en vertrouwde dingen van vroeger te laten ervaren. Zoals van de grote binnentuin, die bewoners van de groepswoningen vrij kunnen betreden.

Meer weten over de groepswoningen van De Pleinen? Neem contact op met Vilente Klantadvies.

Activiteiten

Een overzicht van de activiteiten die we organiseren kunt u bekijken via > Activiteitenoverzicht De Pleinen en Bijzondere activiteiten De Pleinen. U ziet dan de wekelijkse activiteiten en de extra activiteiten. Ook buurtbewoners zijn daarbij van harte welkom. Neem voor meer informatie contact op met Laura Pico, Coördinator Welzijn & Activering, via 0318 – 65 92 05. Laura is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag. Of stuur een e-mail naar l.pico@vilente.nl.