De Klinkenberg in Ede

De Klinkenberg staat bekend om haar gezelligheid, onderlinge betrokkenheid en goede sfeer. Een plek om veilig en comfortabel ouder te worden, met goede zorg dichtbij.

De Klinkenberg is gelegen op het voormalig terrein van de Simon Stevinkazerne. Bij de verhuizing sloten Vilente Thuiszorg, Klantadvies en het Service Bureau zich aan. Hierdoor vinden wonen, zorg, dienstverlening en de ondersteunende diensten elkaar op één locatie. Vilente realiseert als vervanging voor de huidige Klinkenberg een nieuw woonzorgcentrum aan de Amsterdamseweg in Ede. Begin 2017 is een start met de bouw gemaakt. In het voorjaar van 2018 neemt Vilente de nieuwbouw in gebruik. Lees meer over de nieuwbouwplannen op de pagina Nieuwbouw en projecten op onze website.
2 Impressie_vogelvlucht nieuwbouw De Klinkenberg Amsterdamseweg jan16

Wonen in De Klinkenberg

De Klinkenberg is een ruim en licht gebouw met grote binnentuinen. De locatie is mooi gelegen, dichtbij bos en heide. Er is een gezellige entree met tal van voorzieningen, waaronder het sfeervolle restaurant. Dit plein is een ontmoetingsplek waar alle bewoners en bezoekers zich thuis zullen voelen. Naast de locatie is een hertenkamp, met heerlijke zitjes in de zon. De appartementen bieden u, eventueel samen met uw partner, de kans om comfortabel en veilig ouder te worden wanneer u langdurige of (tijdelijke) intensieve zorg nodig heeft. De appartementen zijn licht en u kunt ze naar uw eigen smaak inrichten. U kunt thuis eten of gezellig in het restaurant. Buurtbewoners zijn van harte welkom bij de activiteiten die wij organiseren.

Zorg is altijd dichtbij wanneer u woont in De Klinkenberg. Wilt u ook (thuis)zorg ontvangen? Neem contact op met Vilente Klantadvies.

Zorg en diensten

  • intensieve zorg en behandeling
  • zorghotel, met of zonder zorg
  • tijdelijk verblijf en respijtzorg
  • beweegpark voor jong en oud

Activiteiten

Een overzicht van de activiteiten die we organiseren kunt u bekijken via > Activiteitenoverzicht De Klinkenberg. U ziet dan de wekelijkse activiteiten en de extra activiteiten. Ook buurtbewoners zijn daarbij van harte welkom. Neem voor meer informatie contact op met Elly Zantman, Coördinator Welzijn & Activering, via 0318 – 657210 of e.zantman@vilente.nl.