De Klinkenberg in Ede

Kleinschalige zorg voor mensen met dementie of een lichamelijke beperking. De Klinkenberg ligt op een prachtige locatie, midden in de wijk en vlakbij het bos.

Kleinschalige zorg, gezellig, huiselijk en veilig. In de ‘nieuwe’ Klinkenberg kunt u wonen als u dementie of lichamelijke beperkingen heeft en zelfstandig thuis wonen niet meer gaat. Het zorgteam van De Klinkenberg biedt professionele zorg en begeleiding voor de bewoners in een prettige omgeving.

De Klinkenberg is een nieuw woonzorgcentrum in een gezellige buurt. U beschikt over een ruim tweekamerappartement. Samen met andere bewoners, maakt u gebruik van een buurtkamer. Daar kunt u gezamenlijk koken, eten, gezellig koffie drinken of deelnemen aan een leuke activiteit. De Klinkenberg beschikt in totaal over 120 tweekamerappartementen en 10 eenkamerappartementen. Per tien appartementen is er zo’n buurtkamer, die elk een eigen sfeer heeft. Aansluiting bij de wijk vinden we belangrijk. In het park rondom het gebouw, de beweegtuin en het dierenweitje, zijn onze buren dan ook van harte welkom.2 Impressie_vogelvlucht nieuwbouw De Klinkenberg Amsterdamseweg jan16

Huiselijk

De ‘nieuwe’ Klinkenberg hebben we in samenspraak met de bewoners ingericht. Samen maakten we keuzes voor de inrichting van de buurtkamers. Dat heeft gezorgd voor een mooie en huiselijke sfeer. ‘Thuis bij Vilente’, is al jaren ons motto. Door samen de aardappels te schillen en de was op te vouwen, doen  we het huishouden zoveel mogelijk als thuis.

Activiteiten

Een overzicht van de activiteiten die we organiseren kunt u bekijken via > Activiteitenoverzicht De Klinkenberg. U ziet dan de wekelijkse activiteiten en de extra activiteiten. Ook buurtbewoners zijn daarbij van harte welkom. Neem voor meer informatie contact op met Elly Zantman, Coördinator Welzijn & Activering, via 0318 – 657210 of e.zantman@vilente.nl.

De nieuwe Klinkenberg wordt eind mei 2018 in gebruik genomen. U vindt het woonzorgcentrum aan de Concordiahof 1, 6712 GZ te Ede.