Nieuwbouw en projecten

Vilente bouwt aan de toekomst met nieuwe woonzorgcentra.

Mooi-Land, Doorwerth

In april 2018 opent Vilente een nieuwe locatie, op het prachtige terrein van het voormalige verzorgingshuis Mooi-Land in Doorwerth. Met dit woonzorgcentrum, waarbij de nadruk op ‘zorg’ ligt, helpt Vilente ook mee om een actueel probleem van omliggende ziekenhuizen op te lossen. Door voornamelijk ouderen die spoedzorg nodig hebben, of tijdelijk niet zelfstandig thuis kunnen wonen, een plek te bieden met hoogwaardige en intensieve zorg, ontstaat betere doorstroming van ziekenhuisbedden en worden ook huisartsen ontlast. Lees meer >
2350_VGL_1_LR_klein2350_EXT_cam4_LR_klein2350_EXT_cam3_LR_klein

Nieuwbouw Het Beekdal, Heelsum

In 2014 startte Vilente met plannen voor gefaseerde nieuwbouw van woonzorgcentrum Het Beekdal. De buurt, huidige bewoners en hun familie, medewerkers, gemeente en andere belanghebbenden praatten mee over de invulling van het concept en de plannen van de architect. Inmiddels zijn we gestart met de afwerking van het eerste van de in totaal twee gebouwen. In het voorjaar van 2017 namen de eerste bewoners hier al hun intrek. De oplevering van het tweede gebouw vindt in de zomer van 2018 plaats.
impressie-agnova-juli-2016-1_lr  impressie-agnova-juli-2016-4_lr
Zoveel mogelijk als thuis, professionele zorg, mooie lichte appartementen, buurtkamers voor activiteiten en sociale contacten. En dat alles in een groene omgeving direct aan het achterliggende beekdal. Het ‘nieuwe’ Beekdal biedt plaats aan 80 bewoners die 24 uur per dag zorg nodig hebben. Ieder appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, een slaapkamer en badkamer.

Wilt u wonen met zorg in Het ‘nieuwe’ Beekdal? Informeer bij onze klantadviseurs naar de mogelijkheden via 088 – 0321 321 of klantadviseur@vilente.nl.

Nieuwbouw De Klinkenberg, Ede

Vilente realiseert een nieuw woonzorgcentrum op het terrein van de voormalige schoollocatie van Het Streek, aan de Amsterdamseweg te Ede. Een prachtige plek, vlakbij het centrum en dichtbij de natuur. Het nieuwe gebouw voorziet in 120 appartementen en 13 logeerkamers voor mensen die 24 uur per dag intensieve zorg nodig hebben. De locatie is ontworpen in harmonie met de omgeving. De parkachtige tuin rondom het gebouw en ook de binnentuin bieden ruimte voor ontmoetingen en vormen een verbinding met de wijk. Vilente neemt de nieuwbouw in mei 2018 in gebruik. Afspraken over het gebruik van de huidige, tijdelijke locatie op het voormalig terrein van de Simon Stevin kazerne, lopen dan ten einde. Op 19 januari 2016 organiseerde Vilente, in samenspraak met gemeente Ede, een eerste informatieavond voor omwonenden. Bezoekers kregen daar de eerste ontwerpschetsen te zien. Meer daarover leest u in het nieuwsbericht.
Er is nog een aantal appartementen beschikbaar. Wilt u meer informatie over wonen met zorg in De nieuwe Klinkeberg? Neem dan contact op met Vilente Klantadvies via 088 – 0321 321.

Impressie definitief ontwerp wzc zicht Amsterdamseweg 4jul16 Impressie definitief ontwerp wzc Amsterdamseweg_4jul16

Samenwerking Woonstede – Bunschoterhof, Ede

Met de woningcorporatie Woonstede heeft Vilente afspraken gemaakt over ontwikkeling van een zorgcomplex op de locatie waar vroeger de Paasbergschool stond. Aan de Verlengde Amsterdamseweg worden 55 appartementen met een half verdiepte parkeergarage gebouwd. De woningen zijn geschikt voor huurders met een lichte zorgvraag. Vilente biedt de zorg. De oplevering wordt in het najaar van 2018 verwacht. Meer informatie via Woonstede.