Voorjaarsmarkt in Vilente De Molenberg op zaterdag 19 mei

Geplaatst op 16 mei 2018 in Activiteiten, De Molenberg, Locaties, Nieuws, Voorjaarsmarkten.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Op zaterdag 19 mei van 10.00 tot 15.00 uur houdt  woonzorgcentrum Vilente De Molenberg in Oosterbeek haar jaarlijkse gezellige voorjaarsmarkt. “Iedereen is van harte welkom bij De Molenberg. Dit jaar willen we met de opbrengst een belevenistafel voor de bewoners aanschaffen’’, vertelt Mirjam van Spanje, woon-zorgbegeleider.

Bezoekers van de voorjaarsmarkt vinden er leuke kraampjes met cadeautjes, speelgoed, kleding en diverse lekkernijen. “Er zijn ook mooie prijzen te winnen bij de loterij die door Oosterbeekse winkeliers ter beschikking worden gesteld. De hoofdprijs is een diner voor twee, aangeboden door restaurant De Oude Herbergh, waar wij heel blij mee zijn!’’, zegt Mirjam. De loten zijn verkrijgbaar op de markt en de trekking vindt  plaatst in De Molenberg om 14.00 uur.

Bewoners, familie, vrijwilligers en medewerkers kijken elk jaar weer uit naar de voorjaarsmarkt. “Wij hebben een mooi doel dit jaar, dat is een belevenistafel voor de bewoners. Een belevenistafel is een interactieve tafel, het verbindt mensen en zorgt ervoor dat het geheugen op een speelse manier wordt getraind. Wij hopen dan ook op een grote opkomst.” Het Nationaal Ouderenfonds verdubbelt de opbrengst van de markt.

De toegang is gratis. De Molenberg is te vinden aan de Molenberg 2 in Oosterbeek.

voorjaarsmarkt Molenberg 2017
V
eel keuze op de voorjaarsmarkt van vorig jaar

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Vilente biedt thuiszorg, verzorg- en verpleeghuiszorg en aanvullende diensten in Renkum, Ede en Wageningen.