Vind bij Vilente je baan in één dag!

Verpleegkundigen en verzorgenden die graag in de ouderenzorg willen werken, kunnen bij Vilente in één dag een baan vinden. Op donderdag 14 november 2019 organiseert Vilente namelijk ‘Baan in één dag’! Bestuurder Ton Poos: “Geïnteresseerden maken die dag op unieke wijze kennis met onze organisatie, hun toekomstige collega’s en ervaren of zij op een van onze locaties in de gemeente Ede, Wageningen of Renkum willen werken”.

Waarom Vilente?
Vilente is een Planetree-organisatie. “Dat betekent dat wij zowel de cliënt als onze medewerkers voorop stellen bij alles wat we doen. “Wij zetten ons in voor goed werkgeverschap en zijn zuinig op onze medewerkers”, aldus Ton Poos. “Om dit ook echt in de praktijk te brengen, is het project Vilente Vitaal in het leven geroepen.”

Vilente Vitaal
Je vitaal voelen, is van essentieel belang om goed je werk te kunnen doen. Professionals in de zorg zijn vaak bezig met zorgen voor de ander, maar hoe goed zorgen zij voor zichzelf? Door middel van Vilente Vitaal ondersteunt de organisatie haar medewerkers om goed voor zichzelf te zorgen.

Talenten van Vilente
Iedereen heeft talenten. Dat ziet Ton Poos ook: “Zonder onze talentvolle medewerkers kunnen wij als Vilente geen goede zorg leveren. Wij bieden veel opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Het is onze ambitie om een werkomgeving te creëren waar iedere werknemer zijn of haar talenten zo goed mogelijk kan benutten en ontwikkelen. Een omgeving waar je leert van je collega’s en zij ook van jou. Waar je samen zaken voor elkaar krijgt die je misschien niet voor mogelijk had gehouden!”

Collega’s gezocht
Vilente zoekt enthousiaste en gemotiveerde collega’s voor de functies Verzorgende (IG) en Verpleegkundige. Martijn Span, manager P&O, doet dan ook de volgende oproep voor Baan in één dag: “Ben jij in het bezit van een diploma Verzorgende of Verpleegkundige of studeer jij op korte termijn af? Meld je aan via de website baanin1dag.vilente.nl, upload je CV en je wordt op korte termijn door ons uitgenodigd voor deze dag. Ook vind je op deze website het programma van 14 november.”

Over Vilente
Vilente biedt zorg en behandeling aan ouderen in de regio’s Ede, Wageningen en Renkum. Vilente heeft acht woonzorglocaties, een expertisecentrum en biedt thuiszorg waarbij zowel psychogeriatrische zorg als somatische zorg wordt geboden. Daarnaast wordt op een aantal locaties ELV en kortdurende zorg geboden.