Leegverkoop woonzorgcentrum Vilente Het Beekdal op 31 mei

Geplaatst op 19 mei 2017 in Het Beekdal, Locaties, Nieuws.

Terug naar het nieuwsoverzicht

De Stichting Vrienden van Heidedal organiseert een grote rommelmarkt ter gelegenheid van de verhuizing naar de nieuwbouw van Het Beekdal. Inventaris, meubels, witgoed, bruingoed, boeken, snuisterijen en meer uit het oude woonzorgcentrum zijn te koop tegen weggeefprijzen. De opbrengst komt ten goede aan de bewoners van Het Beekdal.

De verkoop vindt plaats op woensdag 31 mei van 15.00 uur tot 19.00 uur in Het Beekdal, Utrechtseweg 60 te Heelsum. Alles moet deze dag door de kopers worden meegenomen. De leegverkoop is éénmalig, de dag na de verkoop wordt het oude gebouw leeg opgeleverd om te worden afgebroken. Eventuele restanten van de inventaris worden dezelfde avond nog afgevoerd.

De Stichting Vrienden van Heidedal wil het leven van de bewoners veraangenamen door zaken te realiseren die niet van overheidswege worden gedaan. Dit doen zij door geld in te zamelen bij activiteiten, bij sponsoren en donateurs. Iedereen kan donateur worden. Kijk op www.heidedal.nl voor meer informatie of stuur een e-mail naar info@heidedal.nl.

Nieuwbouw Het Beekdal_2
Het eerste gebouw van de nieuwe woonzorglocatie Het Beekdal wordt eind deze maand in gebruik genomen.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Vilente biedt thuiszorg, verzorg- en verpleeghuiszorg en aanvullende diensten in Renkum, Ede en Wageningen.