St. Barbara viert tienjarig jubileum

Op woensdag 1 augustus was het precies tien jaar geleden dat woonzorgcentrum St. Barbara in Ede is geopend. Dit heugelijke feit wilden we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Dit jubileum is groots gevierd met bewoners, vrijwilligers en medewerkers.

De dag startte feestelijk met koffie en gebak op de locatie. Bij Cultura Ede werden de bewoners welkom geheten door Ton Poos, voorzitter Raad van Bestuur. Daarna werden de bewoners getrakteerd op een bijzonder optreden van het bekende popkoor ‘A Sign of Friendship’. Wat een prachtig optreden van het koor, erg mooi dat zij allemaal in het wit waren gekleed, vertelt een bewoner van St. Barbara. Het fijn zomerzonnetje, mooie optreden van het popkoor en lekker eten maakten het een geweldige dag.

Mede dankzij de hulp van medewerkers, vrijwilligers en familie is het een zeer geslaagde dag geworden, zegt Patrick Osterop, medewerker van St. Barbara. ‘’Voor deze onvergetelijke dag hebben wij ook de gewonnen €475,- van Achterberg Schilders Ede ingezet. De woonzorgcentrum behaalde een mooie tweede plaats in de Facebookactie van dit schildersbedrijf. De dag werd afgesloten met een zomers stamppotbuffet.