Kom 17 maart langs op de Open dag van de Zorg

Ook dit jaar opent Vilente haar deuren op de Open dag van de Zorg. Vijf locaties; Het Beekdal in Heelsum, Pieter Pauw in Wageningen, De Klinkenberg in Ede, De Molenberg en Overdal in Oosterbeek, heten u van harte welkom. Tijdens een lekker kopje koffie, gezellige activiteiten, of bij één van de informatiekraampjes, bekijken we graag samen met u welke zorg Vilente u kan bieden.

Afbeelding + Week van zorg logo

Het Beekdal zaterdag 17 maart, 14:00 – 16:00 uur
Op zaterdag 17 maart bent u welkom op de open dag. Koffie, thee en wat lekkers staan voor uw klaar. Er is een rondleiding in de appartementen, huiskamer en ontmoetingscentrum. Ook krijgt u zicht op het tweede gebouw van de nieuwbouw, dat in het najaar wordt opgeleverd. Beestenboel in de tent zorgt met een optreden voor spektakel van 14:00 tot 16:00 uur.

Pieter Pauw zaterdag 17 maart, 14:00 – 16:00 uur
Bezoekers van de open dag worden bij Pieter Pauw in het café ontvangen met iets lekkers. Doorlopend zijn er rondleidingen in het woonzorgcentrum. De informatiestand over werken/leren en vrijwilligerswerk binnen Vilente is ook aanwezig. De Line Dancegroep zorgt net als vorig jaar voor een spektakel met een optreden van 15:00 – 16:00 uur.

De Klinkenberg zaterdag 17 maart, 10:00 – 16:00 uur
Kom gezellig langs bij De Klinkenberg. Tijdens de open dag krijgt u informatie over de nieuwbouw aan de Amsterdamseweg in Ede, die in mei 2018 in gebruik wordt genomen. Onder het genot van een hapje en drankje vertellen wij u ook graag over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk en werken bij De Klinkenberg. U bent van harte welkom!

De Molenberg
zaterdag 17 maart 13:30 – 16:00 uur
Kom kennismaken met de Molenberg, kleinschalige groepswoningen voor ouderen met een psychogeriatrische zorgvraag. U vindt antwoord op alle vragen rondom het wonen, werken, ondersteunen en vrijwilligerswerk op de Molenberg. Uiteraard is er ook genoeg te doen en zien deze dag!

Overdal zaterdag 17 maart 13:30 – 15:30 uur
Zaterdag 17 maart bent u welkom bij Vilente Overdal. U krijgt een rondleiding in de appartementen die beschikbaar zijn. Ook kunt u kennis maken met leden van KrachtVaardig, medewerkers en bewoners van locatie Overdal.  U bent van harte welkom!