Mantelzorger, even een moment voor jezelf!

U bent van harte welkom in het Mantelzorgcafé in St. Barbara in Ede

Veel mensen die voor een naaste zorgen, vragen zich af: ‘Ben ik wel mantelzorger, wat ik doe is toch heel normaal?’ Mantelzorger zijn, brengt veel moois maar vraagt ook veel van je. Het is passen en meten met de behoefte van de ander die jouw hulp nodig heeft en de zorg voor jezelf. Soms draait alles om de ander en merk je dat er te weinig tijd is voor ontspanning. Terwijl je wel behoefte hebt aan een fijn gesprek van herkenning. En het delen van de mooie en bijzondere momenten die je ook beleeft met je naaste.

Een moment van ontspanning
Vilente wil met een Mantelzorgcafé de naasten van de bewoners van St. Barbara en de mantelzorgers uit de buurt ondersteunen. Een maandelijks moment voor ontspanning, onderlinge ontmoeting met daarbij een broodje en soep. Ongedwongen elkaar leren kennen, elkaar kunnen steunen, met elkaar delen en samen eten.

Familiebegeleider Marjoke van Gelder organiseert het Mantelzorgcafé samen met Karin Terbonssen, coördinator welzijn & activering. Marjoke: ‘Wij hopen u van harte te mogen ontmoeten in het Grand Café van St. Barbara. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als u nog vragen heeft of als u zich wilt aanmelden voor het Mantelzorgcafé’.

Mantelzorgcafé St Barbara & de buurt in het kort 

Waar: Grand Café van Vilente St Barbara – Minister Aalbersepark 1, Ede
Wanneer: Iedere laatste dinsdag van de maand, met als start dinsdag 31 mei
Tijd: 17.00 – 19.00 uur

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar Marjoke van Gelder via m.vangelder@vilente.nl of te bellen naar (06) 31 92 03 94 . Deelnemers mogen ook hun aanmelding in de witte brievenbus van het secretariaat van St. Barbara doen. Graag minimaal 1 dag van te voren opgeven!