Hoe kom ik bij De Klinkenberg?

Het adres van De Klinkenberg, waar ook Thuiszorg, Zorgadvies en Service Bureau gevestigd zijn, is Nieuwe Klinkenberg 1 in Ede. Dit adres kunt u (nog) niet invoeren op uw navigatiesysteem, omdat het een nieuw adres is dat door de gemeente in het leven is geroepen. U kunt wel invoeren: Nieuwe Kazernelaan 49D. Dit ligt ongeveer tegenover De Klinkenberg.

Route Nieuwe Klinkenberg 1

Komt u vanaf de N224?

Ga bij de rotonde links de Nieuwe Kazernelaan in. De Klinkenberg bereikt u door linksaf te slaan bij het voormalig terrein van de Simon Stevinkazerne. De Klinkenberg staat hier op een bord aangegeven. Vervolgens gaat u direct weer links en komt u terecht op de parkeerplaats.

Komt u vanaf de Klinkenbergerweg?

Vanaf de Klinkenbergerweg slaat u de Eikenlaan in. Zo komt u vanzelf uit op de Nieuwe Kazernelaan. Volg de weg tot voorbij het Leger des Heils en de voedselbank (gelegen op de hoek in een bocht). Sla rechtsaf bij het bord waarop De Klinkenberg staat aangegeven. Vervolgens gaat u direct weer links en komt u terecht op de parkeerplaats.

Komt u met het openbaar vervoer?

Lijn 6 vanaf station Ede-Wageningen stopt vlakbij De Klinkenberg halverwege de Nieuwe Kazernelaan. Plan uw route op www.9292ov.nl.