Het Beekdal in Heelsum

Het Beekdal ligt op loopafstand van het centrum. Een levendige locatie met een grote tuin, grenzend aan de Heelsumse Beek. Het gebouw maakt plaats voor nieuwbouw.

Het Beekdal is een levendige locatie met veel activiteiten voor bewoners en buurtgenoten, mede dankzij de trouwe inzet van vrijwilligers. Het huidige gebouw voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd en de moderne zorg en maakt daarom plaats voor nieuwbouw. In de lente van 2017 nemen de bewoners hun intrek in het eerste van de in totaal twee gebouwen die op het terrein worden gebouwd. Lees er meer over op onze website bij Nieuwbouw en projecten.
impressie-agnova-juli-2016-1_lr
Impressie van Het ‘nieuwe’ Beekdal

Wonen in Het Beekdal

De huidige appartementen zijn 24 tot 38 m². Het Beekdal biedt ook ruimte voor wie tijdelijk extra zorg nodig heeft en even niet thuis kan wonen. Wonen in Het Beekdal is wonen in een ontspannen, vriendelijke omgeving. De nieuwe appartementen zijn 45 m² en beschikken over eigen badkamer, slaapkamer en keukentje en zijn geschikt voor mensen die verpleeghuiszorg nodig hebben. Op de iedere etage van Het Beekdal is een huiskamer voor mensen met dementie. Door de zorg en begeleiding af te stemmen op de behoeften van bewoners, kunnen zij actief blijven deelnemen aan het dagelijkse leven in huis en in de omgeving. Deze kleinschalige woonvormen bieden ruimte aan maximaal tien bewoners.

 Zorg en diensten

  • intensieve zorg en behandeling
  • tijdelijk verblijf en respijtzorg
  • Zorghotel met en zonder zorg
  • Ontmoetingscentrum (voorheen dagopvang)