Het Beekdal in Heelsum

Het Beekdal ligt op loopafstand van het centrum. Een oude, maar levendige locatie met een grote tuin, grenzend aan de Heelsumse Beek.

Het Beekdal is een levendige locatie met veel activiteiten voor bewoners en buurtgenoten, mede dankzij de trouwe inzet van vrijwilligers. Met een prachtige kapel is er ruimte voor wie zich graag bezighoudt met zingevingsvragen.

 Wonen in Het Beekdal

De appartementen zijn 24 tot 38 m² en beschikken over een eigen douche, keuken en toilet. Het Beekdal biedt ook ruimte voor wie tijdelijk extra zorg nodig heeft en even niet thuis kan wonen. Wonen in Het Beekdal is wonen in een ontspannen, vriendelijke omgeving.

In Het Beekdal is zorg altijd dichtbij. Wilt u ook (thuis)zorg ontvangen? Neem contact op met Vilente Klantadvies.

Groepswoning

Op de derde etage van Het Beekdal is een groepswoning voor mensen met die beginnend dementerend zijn en somatische of psychogeriatrische zorg nodig hebben, maar nog niet passen in een verpleeghuis. Door de zorg en begeleiding af te stemmen op de behoeften van bewoners, kunnen zij actief blijven deelnemen aan het dagelijkse leven in huis en in de omgeving. Deze kleinschalige woonvorm biedt ruimte aan maximaal tien bewoners.

Zorg en diensten

  • zorg aan huis
  • behandeling aan huis
  • intensieve zorg en behandeling
  • tijdelijk verblijf
  • groepsopvang